Project Description

SINGAPUR

Skyline multicultural

Singapur, ciutat estat, atreu pel seu imponent skyline de gratacel i edificis ultramoderns, com l’espectacular hotel Marina Bay Sands dissenyat per Moshe Safdie i el Helix Bridge, i l’ambiciós pla del govern de Singapur de convertir-la en una ciutat en un jardí amb el projecte Gardens by the Bay. També destaca el Esplanade Theaters on the Bay que agrupa diversos equipaments culturals i la petita biblioteca Bishan Community library dels arquitectes LOOK Architects que va guanyar diversos premis de disseny i arquitectura, entre altres.

A Singapur no falten exemples d’arquitectura moderna però cal no oblidar que a la ciutat encara subsisteixen bastants edificis d’arquitectura colonial de l’època de la seva fundació per Sir Stamford Raffles i construccions d’influència malaia, xinesa i hindú. Tot això sense oblidar tot tipus de temples de totes les religions imaginables que donen a la ciutat un marcat caràcter multicultural. És un moment ideal per a visitar aquesta ciutat estat en plena transformació arquitectònica i urbanística.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A SINGAPUR

Contacta’ns per a saber més dels nostres tours a Singapur.