CONVENCIONS D’ARQUITECTURA

Reunions grupals, en viatge o a la ciutat de residència

Com a esdeveniment relacionat amb la construcció, arquitectura o disseny; convocada puntualment per a fixar programes, escollir candidats, o resoldre altres assumptes; les convencions d’arquitectura han de tenir un alt grau de satisfacció quant a l’emplaçament, menús, ponents, activitats opcionals, regals, sortejos i afterworks.

És per això que treballar amb Artchitectours per a trobar els millors serveis facilita el seu treball ja que parlem el mateix idioma. Sales de reunió, espais per a brífings, coffee break, transports, hostesses, contacte amb ponents, hotel, transferes, tours, tallers etc.

Si la seva empresa, associació o organisme del sector de la construcció necessita organitzar una convenció, contacti amb nosaltres i se sorprendrà de la nostra relació qualitat-preu, molt superior a la de la competència.

Volem organitzar la seva Convenció d’arquitectura!

Buenas tardes chicas,

Antes que nada, muchísimas gracias por vuestra colaboración prestada la pasada semana para el BCO. Ha sido un placer tener vuestra ayuda en este evento.

Para lo que necesitéis ya tenéis mi contacto 🙂

Espero poder volver a contar con vuestros servicios pronto. Dales las gracias de mi parte a Pedro y Claudia, no he podido hablar apenas con ellos, pero el feedback de la gente fue muy bueno.

Saludos cordiales!