FIRES D’ARQUITECTURA

Serveis complementaris per a Fires d’arquitectura, construcció i disseny.

Donem suport a l’organització de Fires d’arquitectura, també del sector de la construcció i disseny amb serveis addicionals i complementaris a la seva oferta d’expositors, compradors.

Ens els serveis complementaris que hem implementat per a diverses fires del sector com la Fira Construmat, Piscina and Wellness, Smart City Expo, … trobem:

  • Visites guiades d’arquitectura per la ciutat hoste de l’esdeveniment, mobilitzant els firaires per la ciutat, augmentant el coneixement de l’arquitectura, urbanisme i disseny d’aquesta. Aportant alt valor afegit amb visites exclusives a equipaments i edificis d’accés restringit amb presentacions fetes per experts.
  • Itineraris guiats dins del Saló, són una fórmula win win on el visitant obté facilitat d’accés a la informació, es mobilitza al visitant per tots els racons de la fira, tenen accés destacat als expositors clau segons la temàtica del tour, tenen accés a ofertes especials i descomptes; d’altra banda l’expositor s’assegura la visita de grups de compradors potencials al seu estand, destacar sobre la competència, …
  • Organització de concursos relacionats amb el saló. Concursos per a estudiants o per a professionals, des de la concepció, disseny, documentació i materials, promoció, seguiment, lliurament de premis, …
  • Promoció de l’esdeveniment secundant amb el disseny, xarxes socials, enviament de Newsletters, etc…
  • After work events. Es tracta de crear equip i crear sinergies també després del saló amb tast de vins, sopars musicals, TED talks, Running en grup, etc. A qualsevol firaire en viatge li agradarà participar d’activitats en grup per a descobrir la ciutat i la seva gent.
hola equpo: muchas gracias por el buen servicio que nos diste en la fira. me parece muy interesante que ofrezcan turismo de arquitectura y transmitiré vuestra información a los profesioanles de mi entorno.

saludos
JESÚS CAMPOS ÁNGELES
Gerente General / General Manager
Hydrex Ingenieros SAC
www.hydrex.pe

JESÚS CAMPOS ÁNGELES , Hydrex Ingenieros SAC
A viagem foi excelente!!! Tivemos um ótimo apoio da Amanda em todos os serviços.
Com relação ao jantar, a equipe do restaurante foi muito gentil e o serviço foi muito bom.
No mais, agradeço toda o serviço prestado.
Abs, José Carlos Arquiteto Brasil
Abs, José Carlos Arquiteto Brasil, VIAJE FERIA DE MILAN
Hola Irene, les visites que vam fer ens van agradar molt. Us felicito per la iniciativa, la bona tria dels edificis i la professionalitat per part de tot l’equip. Esperem poder gaudir de més experiencies ben aviat.
Moltes gràcies per tot i a tots,

Pich Aguilera Studio

Pich Aguilera Studio , CONSTRUMAT EVENTO FERIA CONSTRUCCIÓN