Visitas Guiadas por Arquitectos

Mitjans

Vegi més referències d’Artchitectours en els mitjans aquí:

VISITAR
Visitas Guiadas por Arquitectos

Clients

Vegi més referències d’Artchitectours de clients aquí:

VISITAR
Visitas Guiadas por Arquitectos

Col.labora

Vols col.laborar amb Artchitectours?

VISITAR
Visitas Guiadas por Arquitectos

Notícies

Vegi les últimes notícies d’Artchitectours

VISITAR

Artchitectours és l’agència de viatges, tours i esdeveniments d’arquitectura de referència a nivell mundial

Vam començar el 2005 amb visites guiades amb arquitectes a Barcelona i des de llavors la nostra vocació ha estat la d’expandir-nos, cobrint nous països i ciutats de tot el món amb els nostres serveis de tours guiats per arquitectes, esdeveniments dissenyats per arquitectes i viatges centrats en l’arquitectura.

El nostre equip d’arquitectes col·laboradors locals per tot el món treballa conjuntament per a difondre l’arquitectura, urbanisme i disseny a través de la seva passió i coneixements.

Som una agència de viatges i esdeveniments global, donant servei a agents del sector de la construcció (Universitats, empresa privada, organismes públics), així com al sector d’incentius, turisme i convencions; de tot el món.

Així doncs tenim clients de molts països repartits pel món, en viatge a molts altres països i variats països del nostre planeta.

La nostra central està a Barcelona, des d’on el nostre equip d’arquitectes dissenyarà i prepararà el seu viatge o esdeveniment a la seva mesura, així com assignarà els arquitectes més adequats segons sigui el seu grup o destinació per a la seva visita guiada, esdeveniment o viatge d’arquitectura.

Si desitja obtenir més informació sobre el grup Artchitectours, no dubti en contactar-nos a: info@artchitectours.com

0
Colaboradores
0
Ciudades
0
Países
0
Personas al año
0
Clientes