PRESENTACIÓ D’ARQUITECTURA

Cerca aportar un component d’alt valor afegit al seu viatge o visita guiada d’arquitectura, urbanisme o disseny?

El nostre equip explotarà la xarxa de contactes locals per a seleccionar el millor professional del sector de la construcció o disseny amb garanties, que aporti un gran valor afegit al grup durant les seves activitats a través d’una presentació professional.

Organitzem presentacions en llocs singulars, de temes concrets proposats pels nostres clients o suggerits des de Artchitectours.

Una presentació d’arquitectura o xerrada introductòria feta per un professional de l’arquitectura o el disseny en començar les seves activitats, centrarà al grup en el tema desitjat, donarà consignes clau i ajudarà a treure el màxim partit de la seva visita guiada d’arquitectura.

Oferim servei de traducció simultània, interpretació, etc. per a no haver de renunciar al millor ponent per motius d’idioma.

Consulti’ns i li recomanarem els millors ponents.

Te escribo para agradecerte por todo el trabajo que habéis hecho en este grupo!
El cliente y el grupo estaban muy contentos y satisfechos de la visita, Natalia ha sido perfecta!
Si tenemos otras peticiones de este estilo, sabemos que podemos contar en vosotros y no dudaríamos en proponeros!

Destination Management Company from Chile
I would really like to thank you, as well as Ms. Concha very much for preparing our study visit and presenting us through Madrid Rio park and the M30 control centre last week. We really enjoyed it and so did our students. In fact, we are thinking of revisiting Madrid for our study visit in future years and may book the same or a similar tour again.

Thanks again!

Ms Nadine Smeyers, Transportation Research Institute (IMOB) Hasselt Univertsity

VOL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES PRESENTACIONS D’ARQUITECTURA?