Visitas Guiadas por Arquitectos

Tours a mesura

VULL SABER MÉS
Visitas Guiadas por Arquitectos

Tours Estàndard

VULL SABER MÉS
Visitas Guiadas por Arquitectos

Tallers

VULL SABER MÉS
Visitas Guiadas por Arquitectos

Presentacions

VULL SABER MÉS

VISITES GUIADES

Oferim visites guiades professionals orientades al disseny, urbanisme i l’arquitectura per a professionals de la indústria de la construcció, estudiants i grups interessats en la cultura i l’arquitectura en general.

Els nostres guies són arquitectes, acostumats a parlar en públic. Tots els nostres guies arquitectes compleixen alts requisits de qualitat tant a nivell d’organització com de continguts en cada visita guiada d’arquitectura que organitzen.

El nostre grup de guies arquitectes titulats i residents en cada ciutat prepararan un itinerari d’arquitectura a la seva mesura, a la ciutat o país que triïn. Tenen un excel·lent coneixement de la cultura local i la història, i a més oferim els nostres tours en múltiples idiomes.

Com a agència de viatges ens podem encarregar de serveis extra com a restaurants, hotels, transport (bicicleta, minibús, transport públic, …), lloguer de sales, o compra d’entrades.

Les visites i tours arquitectònics estàndard acostumen a tenir els següents formats: mitja jornada de 3-4hrs., de dia complet (8hrs.), o de diversos dies,…; segons sigui la disponibilitat del client.

Realitzem tallers o workshops amb el fil conductor de l’arquitectura i el disseny, teambuilding, jocs i aprenentatge s’uneixen entorn dels nostres tallers on aprendre i divertir-se al mateix temps.

Una bona introducció a un viatge, visita guiada, activitat, o congrés és una presentació d’introducció per algun expert en el tema triat. Gràcies a la nostra àmplia xarxa de contactes per tot el món buscarem i seleccionarem el millor professional per a la seva presentació.