TALLERS D’ARQUITECTURA

Organitzem Tallers d’arquitectura per a escolars o per al públic en general per a aprendre els fonaments bàsics de l’arquitectura i captar l’enfocament arquitectònic de cada edifici o activitat.

Els tallers d’arquitectura o workshops com a incentiu funcionen molt bé per a generar equip i fer pensar. Col·laborar en una activitat intel·lectual i manual pot resultar molt positiu i cohesiona els grups de la seva empresa.

L’arquitectura i el disseny forma part de la nostra vida quotidiana amb el que els participants recordaran durant molt de temps els nostres tallers d’arquitectura i disseny.

Organitzem Tallers d’arquitectura i workshops per a universitaris: Dissenyem el seu taller en universitats d’arquitectura i estudis de disseny locals, des d’un mini taller de 4 hores fins a cursos de 2-3 dies. Aquests tallers posen a l’alumne en contacte amb estudiants locals, aporten el plus de formació necessària dins del seu viatge, i en alguns casos, poden ser vàlids com a crèdit d’estudis en la seva universitat d’origen.

Contacti amb nosaltres i l’informarem.

Thank you for your workshop last week, we had a large group of 160 people and you did a great job with conceptualization, planning, logistics and then performing at the park in front of Sagrada Família creating those 3 models by groups under the Barcelona sun…. fantastic.. and thanks for the umbrellas!! The interior special visit to Sagrada Família combined excellently, congratulations to all 4 architect-guides.
You did a successful great job!
TALLER BARCELONA, Consultancy German Firm.

VOL REBRE INFORMACIÓ SOBRE ELS TALLERS D’ARQUITECTURA?