Project Description

SAN PETERSBURG

Una arquitectura amb molta història

Sant Petersburg, la segona ciutat més poblada de la Federació Russa, fundada pel tsar Pere el Gran al maig de l’any 1703 i centre de la rebel·lió quan va esclatar la Revolució Russa. Avui dia és una ciutat imperial planificada i construïda per grans arquitectes europeus. En el centre històric de la ciutat, considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1990, trobem una arquitectura religiosa espectacular, amb brillants cúpules ortodoxes, famoses a tot el món, així com edificis representants de l’arquitectura estalinista i modernista.

Encara que no siguin tan coneguts, a Sant Petersburg també podem trobar edificis d’arquitectura contemporània, començant amb la nova terminal de l’aeroport Pulkovo, planificada per Grimshaw architects. També podem observar l’edifici Yandex Office II (per za bor architects) i el Lakhta Center, encara en construcció. La ciutat perquè, és un centre urbà magnífic per als amants de l’art, la història i la cultura, que es barregen a l’illa New Holland, reoberta al públic després de molts anys gràcies al nou projecte desenvolupat per WORKac.

Triï entre uns dels nostres tours a Sant Petersburg orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Sant Petersburg. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS D’ARQUITECTURA A SANT PETERSBURG

Últims posts en el nostre Blog de Sant Petersburg