Project Description

CIUTAT DE MÈXIC

La mescla d’estils de Centreamèrica

La Ciutat de Mèxic, abans denominada Districte Federal, és la capital Máxico, sent la seva Zona Metropolitana una de les majors aglomeracions urbanes del món. La ciutat  és el principal centre polític, financer i cultural del país.

La ciutat ha passat per diferents períodes històrics. Des dels Asteques a l’Imperi espanyol, passant per l’època del Virregnat fins a la seva independència, tots han ajudat a configurar el que és la ciutat avui dia i la seva arquitectura és el reflex de totes aquestes èpoques. Des del llegat de Teotihuacan, els edificis prehispànics, els colonials, l’arquitectura art déco, al costat de la modernitat arquitectònica del segle XX, fan de la mescla d’estils un valor afegit a tenir en compte quan visitem la capital de Mexico.

Descobreixi les obres de Luis Barragán, Juan O’Gorman, Teodoro González de Lleó, Mario Pani, Alberto Kalach, Felix Candela o Ricardo Legorreta així com tot el llegat històric de la mà dels nostres guies arquitectes.

Gaudeix dels nostres tours d’arquitectura a Mèxic DF centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A MÈXIC DF

Comentaris dels nostres clients

TOUR MEXICO

We had a very nice tour with Professor Fonseca. In addition to the architectural and art information, we especially enjoyed his description of life at UNAM and are grateful for the unexpected visit to the Espacio Escultórico.

Arch. Laurence, San Francisco

TOUR MEXICO

Muchas gracias, el Sr. Page quedo encantado, les agradezco mucho todas las atenciones. Espero se repita en un futuro.

Saludos y excelente día

Norma, Company from Mexico