Project Description

TOURS A LIÓ

Patrimoni arquitectònic de l’antiguitat a la modernitat

Lió és una ciutat amb molt d’encant més humà lluny de la grandesa de la capital francesa. El centre històric de Lió va ser nomenat patrimoni de la Humanitat pel seu districte romà, el pujol de la Fourvière, el districte renaixentista, el de la Seda i el districte de Presqu’île amb construccions que van des del segle XII fins a la modernitat.

Però cal no oblidar que Lió és sobretot una vila moderna que va canviar molt a partir del segle XIX amb la industrialització en la qual també es poden trobar obres modernes i contemporànies com el monestir de Sainte Marie de La Tourette de Le Corbusier, l’estació de tren Saint-Exupéry de Santiago Calatrava, el Palau de congressos dissenyat per Renzo Piano i entre altres.

Gaudeix dels nostres tours a Lió centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants, en una de les ciutats per a apreciar totes les variacions de la seva arquitectura i el seu riquíssim patrimoni.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A LIÓ CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR LYON

Was great, the team really liked the visit to the O.L. Lyon Stadium.

So to do it again!

So maybe see you soon !

Regards

Roofing, Insulation, and Composite Materials Company from Ohio, USA

TOUR LYON

Hi Jordi,

Sorry for the delay in response. The trip with David and the lunch went very well, thank you for organising it.

We have a couple of reviews from people:

Neil: “Very well informed tour guide, enthusiastic and passionate.  He balanced detailed information with a good overview of strategic context. Engaging, and kept the tour entertaining. Wasn’t bored at any point. He had a good feel for the pace of the group, didn’t make you feel hurried but kept the tour progressing well. Big thumbs up from me! “

Evelyn: “Really enjoyed the tour and appreciated the in-depth knowledge that David had to share on the Confluence project. The headsets worked really well so that we could explore and listen at the same time.”

Mike: “All very positive from me really, very knowledgeable guy and an interesting route through a new part of the city. My only negative comment is that we probably spent a bit too long around the model, 30 minutes would have been fine, an hour was too much! I think that half hour would have been better used outside.”

Francis: “I really liked David’s tour if I had any suggestions for David they would be to not worry about telling us everything, focus less on details of specific buildings and focus more on talking about his own experiences of the development process and those involved because that was really interesting.”

Best Regards,

Danielle Leigh

Danielle , Planning and Urban Design Company, U.K

Últims posts en el nostre Blog de Lió