Project Description

TOURS A HELSINKI

Capital del Disseny

Hèlsinki, capital de Finlàndia, és la major i més poblada ciutat del país. Situada en la costa de la Mar Bàltica, la ciutat compta amb una sèrie d’illes que són molt populars en els mesos d’estiu. Hèlsinki és una ciutat compacta i moderna, coneguda pel disseny i l’alta tecnologia. En 2012 la ciutat va ser designada Capital Mundial del Disseny.

Modernisme, funcionalisme i la major concentració d’obres Art Nouveau del Nord d’Europa fan d’Hèlsinki una ciutat referent en arquitectura. Estils, aquests, que es combinen harmoniosament amb l’avançada arquitectura contemporània de la ciutat, sense oblidar la tradicional arquitectura en fusta. Innegablement Alvar Aalto és l’arquitecte finlandès més conegut internacionalment.

Gaudeix dels nostres tours d’arquitectura a Hèlsinki centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A HÈLSINKI CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR HELSINKI

Thank you again for the organization of the tour, which was great! Daniele was great.

Kind regards from Helsinki,

Maja

Maja, De Viena

TOUR HELSINKI

We had a very good experience. Jukka is an excellent guide.

James, From U.S.A

TOUR HELSINKI

Jukka was very nice and very well informed about architecture in Helsinki 🙂

Nina, From U.S.A

Últims posts en el nostre Blog d’Hèlsinki