Project Description

TOURS A GLASGOW

Estil Glasgow i arquitectura contemporània a banda i banda del Clyde

Glasgow té un estil arquitectònic particular característic amb l’estil victorià de la seva arquitectura del segle XIX amb edificis com el Glasgow City Ghambers, l’edifici principal de la Universitat de Glasgow o la Galeria d’art o Museu Kelvingrove,  i el modernista estil de principis del segle XX anomenat Glasgow Style creat per Charles Rennie Mackintosh que li confereix un caràcter singular.

Glasgow també té exemples interessants d’arquitectura moderna i contemporània amb el gran projecte de renovació del Clyde Waterfront amb més de 200 projectes en tots dos costats del Clyde com l’ultramodern conjunt d’edificis del Glasgow Science Center amb la Glasgow Tower, el Scotthish Exhibition and Conference Centri amb el Clyde Auditorium dissenyat per Norman Foster o el Riverside Museum creat per Zaha Hadid.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals. No perdis l’oportunitat de gaudir d’una de les nostres visites guiades a Glasgow, acompanyat d’un arquitecte-guia professional que ens acompanyarà durant tot l’itinerari. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A GLASGOW CENTRATS EN L’ARQUITECTURA