Project Description

TOURS A BRASÍLIA

De la utopia a la realitat

Brasília és coneguda mundialment per haver aplicat els principis establerts en la carta d’Atenes de 1933 i que han portat el pensament urbà dels anys 50’. Coneix la capital del Brasil i descobrirà l’increïble art, disseny i arquitectura que aquesta ciutat té per a oferir.

La seva construcció es va iniciar en 1956, a partir del projecte urbanístic de l’arquitecte i urbanista Lucio Costa, conegut com a “Pla Pilot”. El traçat de la ciutat s’assembla a la forma d’un avió, amb un cos principal i dues ales laterals amb les Supercuadras. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1987, sent l’única ciutat construïda en el segle XX que ha rebut aquest honor. Les principals obres arquitectòniques de la ciutat han estat desenvolupades per l’arquitecte conegut internacionalment Oscar Niemeyer, i són les més icòniques de l’arquitectura moderna brasilera.

Gaudeix dels nostres tours a Brasília centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A BRASÍLIA

Contacta’ns per a saber més dels nostres tours a Brasília.