Project Description

TOURS A BEIRUT

La ciutat que reneix de les seves cendres

Beirut és la capital del Líban. És també la ciutat més important del país, compte prop del 50% de la població del país. Després de passar un període difícil en la seva història, Beirut està tornant a ser el centre cultural, comercial i turístic que era abans, símbol per a aquest país d’un renaixement, d’una nova sortida.

Beirut és una de les ciutats més antigues del món, disposa doncs d’un antic patrimoni arquitectural molt ric al qual el país aprecia moltíssim. Però mentre que algunes parts de la ciutat han estat restaurades a l’idèntic, altres, des del principi del pla de modernització que pretén reforçar l’atractivitat econòmica i turística de la ciutat, van perdre la seva identitat per a fer-se espais urbans contemporanis. Alguns criden avui Beirut, “Manhattan de l’Orient Mitjà” a la imatge de Zaitunay Bay. A més, nombrosos gabinets d’arquitectes venen avui per a instal·lar-se en aquesta ciutat que permet molt. La Fundació Aïshti que és un museu d’Art, el BeMa Museu d’Art Modern, el Beirut Art Center, sentim avui el lloc important que tenen l’art i la cultura en aquesta ciutat…

Triï entre els nostres tours de disseny, urbanisme i arquitectura a Beirut, o sol·liciti un itinerari a la mesura concebut per un dels nostres arquitectes. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A BEIRUT CENTRATS EN ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Beirut.