Project Description

TOURS A ALMERE

Vitalitat urbana

Amb poc més de 200.000 habitants, Almere és una ciutat situada a la província de Flevoland, en el centre dels Països Baixos. La segona ciutat més gran de l’àrea d’Amsterdam representa una nova ciutat planificada. Va ser construïda en una terra que va ser reclamada a la mar en una gesta de l’enginyeria holandesa. Ara, anys més tard, la zona s’ha convertit en zones residencials ben planificades amb parcs, llacs, infraestructures modernes i excel·lents connexions de transport.

L’arquitectura moderna d’Almere comença el 1976 quan es construeixen les primeres cases per als treballadors que reclamaran la terra de l’antic Zuiderzee o Mar del Sud. Avui dia aquesta mar es diu el IJsselmeer. Avui dia la construcció continua i Almere s’ha transformat del fons de la mar en una ciutat amb molts nous projectes i barris.

El centre d’Almere va ser dissenyat per Rem Koolhaas i l’Oficina d’Arquitectura Metropolitana. Koolhaas va veure el centre de la ciutat en dues meitats, l’inframon per als cotxes, i el món superior per a les persones. Almere és extremadament amigable amb tot tipus de transport. Des de caminar, a la bicicleta, a la conducció, al transport públic, cada forma de transport té els seus propis carrils i xarxes de camins que ho protegeixen d’altres camins. Com la llei als Països Baixos és extremadament simple, el vianant té dret de pas sobre la bicicleta, i les bicicletes tenen dret de pas sobre els cotxes, qualsevol encreuament sempre se cedeix a la forma més lenta de trànsit.

Descobreix els nostres tours d’arquitectura a Almere amb els nostres guies professionals.

TOURS A ALMERE CENTRATS EN ARQUITECTURA