Des de la Roma clàssica fins a la moderna ciutat d’Hamburg, passant per ciutats impactants com Rio de Janeiro, Moscou, les trepidants Nova York o Londres, o les sorprenents Seül i Tòquio, entre moltes altres.

Navega entre més de 90 ciutats on prestem els nostres serveis de visites guiades i tours d’arquitectura realitzats pels nostres arquitectes.

DESCOBREIX TOTES LES CIUTATS

Descobreix el nostre catàleg de tours d’arquitectura en més de 50 països. Incorporem els últims edificis i tendències en els nostres itineraris d’arquitectura i les nostres explicacions durant els recorreguts d’arquitectura.

Esperem que et serveixin d’inspiració per a definir el teu pròxim destí, temàtica de tour o realitzar la teva visita guiada d’arquitectura a mesura amb nosaltres!

DESCÀRREGA EL CATÀLEG DE TOURS D’ARQUITECTURA

Els nostres Tours d’Arquitectura més populars

Tots els nostres destins

Som una empresa que ofereix serveis creats per arquitectes, per a amants de l’arquitectura

Visitas Guiadas por Arquitectos

Els nostres guies són professionals de l’àmbit de la construcció: urbanistes, arquitectes, paisatgistes, enginyers… Tots residents de les ciutats que expliquen en els nostres tours i viatges.

No perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència única on gaudiràs de la professionalitat dels nostres guies.

VISITES GUIADES
Destinos

Com a experts en arquitectura trobarem el millor emplaçament per al teu congrés, hotels amb interès per disseny i arquitectura, les activitats temàtiques més adequades a la seva target o grup, els millors ponents, rutes, arquitectes-guia, serveis i serveis d’àpats.

ESDEVENIMENTS D’ARQUITECTURA
Catálogos

Organitza el teu viatge d’estudis per a actualitzar al teu equip o com a incentiu per als teus clients o proveïdors. Adaptem els continguts segons els interessos de la teva empresa o institució. Delega l’èxit dels teus viatges als nostres professionals i treu el major rendiment possible al teu pressupost.

VIATGES D’ESTUDI
Visitas Guiadas por Arquitectos

Treballem en totes les fases de l’organització d’esdeveniments: proposta inicial, conceptualització, contacte amb els ponents, pressupostos, contractació de locals i sales, càterings, hostesses, identificacions, control d’inscrits, cobraments, promocions i posada en escena.

Confia en Artchitectours per a preparar els teus esdeveniments i no et penediràs!

SEMINARIS D’ARQUITECTURA

Algunes opinions dels nostres clients

“Sevilla estuvo increíble, que ciudad tan linda! Seguro volveré para ver todo un poquito más tranquilo, me encanto!
Los guías también eran muy buenos y amables, el tour del sábado de verdad ha sido muy bueno!”

Nancy, IMd Raadgevende Ingenieurs

“La visita a Madrid nos ha gustado a todos mucho, pero era demasiado corta. ¡Hay tantas cosas que ver! Muchos recuerdos a Juan, lo ha hecho muy bien, sus explicaciones eran muy interesantes, su aleman es excellente y es muy simpatico!”

Horcher GmbH

“Thank you so much for all your help, I can’t imagine doing the congress without your help, I think I would go crazy!!
All our best to you, Fernanda, Cristina and Jordi!”

Lauren, INTBAU

“Thank you so much for the tour today. Absolutely fabulous! A tour is only as good as the guide and that tour was one of the highlights of the trip. The architecture might have helped a little bit 😉 but you brought it to life. ¡Gracias gracias gracias!”

Universidad de Arquitectura de USA - New Jersey

“En varias ocasiones tanto como escuela o en tours más pequeños he utilizado los servicios y asesoría de Jordi.
Los viajes han todos resultado impecables tanto en las recomendaciones como en la organización, jamás un problema de ningún tipo.
Los recomiendo de la manera más amplia, a Jordi y su equipo, que son muy profesionales y serios, sin ninguna duda.”

Bernardo Gómez-Pimienta

“Solo unas líneas para decirte que el grupo ha quedado muy contento con su estancia. La visita que hicisteis ha ido muy bien.”

Vincent Lambert , Across Spain
“Los tours fueron muy bien. La guía fue encantadora y super apasionada, el grupo quedó muy satisfecho.”
Rocamador Rubio Gómez, ICEX

“Nous revenons de Séville, les yeux pleins d’images qui resteront dans nos esprits. Le séjour s’est très bien déroulé à l’hôtel EME, le guide Daniel,particulièrement sympa et avons beaucoup apprécié la collation dans le bus de Reims a Orly.”

Jean-Michel JACQUET
“A l’occasion des 25 ans de notre association ‘Childebert’, nous avions souhaité marquer le coup, et organiser un beau voyage. Chicago avait été choisi de manière quasi unanime. Nous n’avons pas regretté ce choix. Il a été magistralement organisé par toi Jordi depuis Barcelone et par toi Larissa, qui nous a guidé magnifiquement à Chicago. Ta gentillesse et ton professionnalisme ont fait le bonheur de tout le monde, je peux te l’assurer. “
Claude Cadot, Cercle Childebert

Han organitzat viatges i tours d’arquitectura amb nosaltres…