Project Description

TOURS A ZURICH

Una de les ciutats més belles de Suïssa

Zurich amb el seu Altstadt perfectament conservat és una de les ciutats més belles de Suïssa i això és a dir molt tenint en compte les altres ciutats del país. El pujol de Lindenh, d’on es trobava l’antic castell romà, i després el Kaiserpfalz carolingi, la Bahnhofstrasse i els carrers del centre històric són un bon exemple de l’arquitectura que data de l’època medieval.

D’altra banda, en comparació amb altres ciutats, Zurich té molt pocs edificis alts. La torre de la sortida del sol és un dels edificis més alts al país i és solament 88 metres sorthe la torre principal solament 126. Els nous edificis han proliferat per tota la ciutat en els últims anys, com ara el museu de l’art modern de Karl Moser, StadelhofenStation i la biblioteca de la llei de la Universitat de Santiago Calatrava, la Botiga Flagstaff de Freitag de l’oficina Spillmann.echslearchitekten i molts altres, també fan de Zuric un lloc molt bo per a admirar l’arquitectura contemporània.

Tria un dels nostres tours orientats al disseny, urbanisme i arquitectura, o demana a un dels nostres arquitectes que prepari un itinerari personalitzat. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A ZURICH

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Zurich.