Project Description

TOURS A VILNIUS

Una de les ciutats més belles del Bàltic

Tot i ser la ciutat més poblada de Lituània i una de les més belles del Bàltic, aquesta ciutat cosmopolita és poc coneguda per la resta d’Europa. Amb una cultura especialment forta en els àmbits del teatre, el ballet i la música, Vilnius aquesta formada per carrers estrets amb corbes i patis íntims que ens porten a les seves nombroses esglésies i palaus en el barri antic (el més gran de l’est d’Europa i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1994).

L’arquitectura d’aquesta ciutat aquesta marcada pel seu passat medieval i el seu centre barroc, però tot amant de l’arquitectura trobarà sense dificultats altres estils arquitectònics a la ciutat, començant per l’ajuntament i la catedral, dues construccions neoclàssiques. La ciutat també té exemples d’arquitectura contemporània obra de signatures arquitectòniques com Audius Ambrasas Architects (amb la seva Vila G i el Centre d’Arts i Educació RUPERT) o Paleko Arch Studija amb el Centre Nacional Obert d’Informació i accés a la comunicació acadèmica i el Desenvolupament Residencial Rasu Namai.

Tria entre uns dels nostres tours en Vilnius orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·licita que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Vilnius els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A VILNIUS

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Vilnius.