Project Description

TOURS A VIENA

La capital del Jugendstil

Viena, antiga capital de l’imperi austrohongarès, és una bellíssima ciutat amb una riquesa històrica i monumental d’un valor incalculable el que la fa una destinació turística i cultural de primer ordre visitat cada any per milions de persones.

A més de tota l’oferta cultural, Viena posseeix una riquesa arquitectònica de totes les èpoques sense igual. La Ringstrasse dona cabuda a edificis històrics del Historicismo com l’Opera Nacional i el Museu d’Història de l’Art i molts altres monuments de mestres com Theophil von Hansen, Gottfried Semper o Friedrich von Schmidt. Viena també compta amb obres d’arquitectes de gran rellevància del Jugendstil com Otto Wagner, Josef Hofmann, o Joseph Maria Olbrich. A més, l’arquitectura moderna i contemporània té obres importants a Viena amb el MuseumsQuartier o la Donau City signades per arquitectes com Dominique Perrault, Zaha Hadid i Peter Cook, entre altres. Viena té tots els al·licients necessaris per a ser un destí de somni per a admirar tot tipus d’arquitectura.

Tria entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·licita que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A VIENA

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Viena