Project Description

TOURS A VENÈCIA

La ciutat de la Biennale

Avui dia, Venècia, la ciutat de la llacuna, és, sobretot, la capital de la Biennale que l’ha convertit, durant tot l’any, en un destí preferent per a l’art contemporani i l’arquitectura.

Venècia té molts estils arquitectònics històrics entre els quals destaca el Gòtic Venecià barreja del gòtic amb l’estil otomà i bizantí. Tampoc cal perdre’s l’arquitectura contemporània de Carlo Scarpa, Cino Zucchi i destacats exemples de construccions d’arquitectes internacionals com el pont sobre el Gran Canal de Santiago Calatrava i el museu Punta della Dogana de Tadao Camino. D’altra banda també destaquen amb força les construccions dels pavellons dels diferents països per a la Biennale dissenyats per estrelles modernes i contemporànies com Alvar Alt, Bruno Giacometti i molts més. En definitiva, Venècia és un destí ideal per als amants de l’arquitectura històrica, moderna i contemporània.

Tria entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·licita que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A VENÈCIA

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Venècia.