Project Description

VANCOUVER

La barreja perfecta entre arquitectura i naturalesa

Vancouver és considerada una de les ciutats més segures del món, així com una de les més cares. Amb muntanyes, l’oceà i el bosc, l’urbs està envoltada d’espais naturals que es fusionen sense esforç amb els espais públics i l’arquitectura de la ciutat. Després de la reforma que va acabar amb l’arquitectura industrial, va començar la construcció d’edificis moderns i contemporanis.

L’arquitecte local Arthur Erickson va idear i va construir part dels edificis moderns que podem veure actualment a Vancouver. Encara així, l’arquitectura contemporània de la ciutat és caracteritzada per edificis públics com les Noves Instal·lacions Biblioteca UBC PARC desenvolupades per DGBK Architects o l’edifici Langara Science & Technology de Teeple Architects. D’altra banda trobem també habitatges particulars  ideats per arquitectes com Arno Matis Architecture, D’Arcy Jones, Scott Posno, Randy Bens i James KM Cheng Architects,  que són una visita imprescindible per als amants de l’arquitectura i el disseny.

Des d’Artchitectours oferim itineraris i visites guiades a mida a Vancouver orientades a l’urbanisme, al disseny i a l’arquitectura amb guies arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A VANCOUVER

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Vancouver.