Project Description

TORONTO

Un Skyline marcat per gratacels

A la vora del llac Ontario trobem Toronto, una ciutat multicultural dominada per gratacel de gran altura i una arquitectura majoritàriament contemporània, encara que també amb vestigis d’arquitectura de l’estil gòtic i Art déco. El major reclam per a visitar Toronto és la torre CN, la quarta més alta del món, encara que avui dia algunes construccions més recents són igualment un reclam per a tots els amants de l’arquitectura i el disseny.

Toronto alberga una arquitectura contemporània molt diversa, començant per l’ampliació del Museu Real de Ontario realitzada per Daniel Libeskind, la Biblioteca Ford York de KPMB Architects o l’edifici Jackman Law de la Universitat de Toronto desenvolupat per B+H Architects, només per a nomenar alguns dels edificis públics més coneguts. Aquests van seguits d’una llarga llista d’habitatges particulars amb una arquitectura igualment formidable ideada i construïda per signatures arquitectòniques com Dubbeldam Architecture + Design, tongtong, rzlbd o Williamson Chong Architects.

Triï entre uns dels nostres tours a Toronto orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Toronto. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A TORONTO

Pregunti’ns per les opcions de tours a Toronto