Project Description

TORÍ

Transformació postindustrial

Torí és una ciutat molt coneguda per la seva arquitectura Renaixentista, Barroca, Rococó, Neoclàssica i Modernista. No obstant això, també amaga un costat poc conegut d’arquitectura moderna i contemporània fruit de la transformació del patrimoni industrial de la ciutat que val la pena conèixer.

Pier Luigi Nervi i Carlo Mollino són alguns dels arquitectes que han construït a la ciutat algunes de les obres més destacades de l’arquitectura moderna italiana.   D’altra banda, a Torí l’arquitectura contemporània italiana té en Renzo Piano un molt bon representant amb la monumental reconversió de la Fàbrica Lingotto de Fiat. Tampoc cal perdre’s construccions com l’impressionant M.au.to dissenyat per Cino Zucchi. La ciutat es troba immersa en un fascinant procés de transformació urbanística i arquitectònica des que en 1995 Vittorio Gregotti dissenyés les seves línies mestres. Tot això fa de Torí un lloc molt interessant per a presenciar el procés de transformació de les ciutats cap a un model postindustrial.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A TORÍ

Pregunti’ns per les opcions de tours a Torí