Project Description

TOURS A TÒQUIO

La capital ultramoderna del Japó

Tòquio és la capital ultramoderna del Japó. La majoria dels seus edificis són moderns i contemporanis el que, juntament amb els seus característics neons i abarrotats carrers, dona a la ciutat l’aspecte de la veritable ciutat del demà.

Entre les seves construccions més icòniques d’obligada visita tenim, la Tòquio Skytree, la Torre de Tòquio, el pont del Rainbow, el Gimnàs Nacional Yoyogi de Kenzo Tange, l’edifici del govern metropolità de Tòquio, el Tòquio Big Sight, el Asahi Beer Hall dissenyat per Philippe Starck, el Fòrum Internacional de Tòquio de Rafael Viñoly i molts altres més. També destaquen peculiars edificis com la Nakagin Capsule Tower de Kisho Kurokawa i molts altres exemples de la impressionant creativitat dels arquitectes que han hagut d’adequar-se a l’altíssima densitat de la ciutat. Tot això fa de Tòquio un gran destí per als amants de les construccions més avantguardistes.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A TÒQUIO CENTRATS EN L’ARQUITECTURA