Project Description

TEHERAN

La monumental capital de l’Iran

Teheran és una gran metròpolis i una de les ciutats més grans d’orient mitjà. La capital de l’Iran destaca pel seu emplaçament entre muntanyes i també, encara que quedin alguns edificis antics, per l’arquitectura moderna més monumental del segle XX sobretot després de la revolució islàmica de 1979.

A la ciutat podem trobar construccions modernes d’abans de la revolució de  Houshang Seyhoun, Kamran Diba i Hossein Amanat que van ampliar els horitzons de l’arquitectura tradicional persa amb dissenys moderns. La torre de la llibertat de Amanat és el millor exemple d’això. Durant els últims anys podem dir que Teheran viu un autèntic renaixement arquitectònic que ha portat a la construcció de molts nous edificis com les oficines Termeh, la casa Mosha, l’edifici Kahrizak i el pont Tabiat entre altres. Tot això dona un indubtable aire de modernitat a la capital iraniana i la fa un destí molt atractiu per a admirar l’arquitectura.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A TEHERAN

Pregunti’ns per les opcions de tours a Teheran