Project Description

TOURS A TBILISSI

Ciutat d’aigües termals i seda

Tbilissi, és la capital de Geòrgia, país sobirà localitzat en la costa de la mar Negra i limítrofa entre Europa Oriental i Àsia Occidental.  Aquesta ciutat va ser clau durant la ruta de la seda gràcies a la seva estratègica posició entre Europa i Àsia convertint-la avui en dia en un important centre industrial, social i cultural a més de ruta de trànsit de l’energia mundial i el comerç. L’arquitectura de la ciutat és una barreja d’estils local (georgià) i bizantí, neoclàssic, modernista, de belles arts, d’Orient Mitjà i soviètic; encara que Tbilissi és més notable per la seva abundància d’edificis Art Nouveau i detalls (comuns a Sololaki i Chughureti).

En els nostres tours per Tibilisi, explorarem els seus carrers estrets, cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres de l’arquitectura moderna. Començarem el recorregut des de l’Església de Meteji i gaudirem de la vista espectacular al Barri antic. Visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat passant a través de l’antiga Fortalesa de Narikala, visitarem els històrics banys de sofre, d’on procedeix el nom de la capital.

Veurem des de la distància el Ministeri de l’Interior, veritables tresors arquitectònics com el Centre de Música i el Pont de la Pau (arquitecte M.D. Lucchi). Continuarem cap a la Sala de Concerts de Tbilissi i explorarem l’exterior d’aquest increïble edifici fora d’ús. Gaudirem d’una vista panoràmica de la residència presidencial just abans d’una  excepcional visita al Palau de Justícia de Tbilissi, una de les gemmes arquitectòniques mai construïda a Geòrgia. Aquest edifici en forma de flor va ser construït per l’arquitecte italià Massimiliano Fuksas i és considerat el major palau de justícia mai construït en el món. Continuarem cap a la Plaça de la Llibertat per a tenir una vista de l’hotel Panorama Tbilissi el qual estarà en un turó des d’on es pot gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat amb l’exterior del Museu de Belles arts i Shalva Amiranashvili a la seva disposició.

Un passeig per l’Avinguda Rustaveli, per a veure l’Hotel Radisson Blu Iveria i l’Hotel Biltmore. A continuació en aquests tours per Tibilissi explorarem l’arquitectura moderna de la ciutat passejant per l’avinguda Aghmashenebeli per a descobrir l’arquitectura georgiana del segle XIX on veurem les antigues xarxes de carreteres del Ministeri de Tbilissi que daten de l’era soviètica i és considerat l’edifici més lleig però més interessant des del punt de vista arquitectònic.

Triï entre uns dels nostres tours a Tbilissi orientats al disseny,  a l’urbanisme  i a l’arquitectura o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.