Project Description

TOURS A TALLINN

La ciutat amb mil cares

Tallinn, capital d’Estònia, és una ciutat situada en el Nord-est del país, en el Golf de Finlàndia. Envaïda en el segle XIII pels danesos, el seu nom significaria “ciutat danesa” (Taani-*linn).

En el pla arquitectònic, Tallinn és una ciutat que té una identitat pròpia encara que sigui a vegades comparada amb altres ciutats com ara Hèlsinki.  No importa a on es va a la ciutat, trobarà una arquitectura interessant perquè tots els quarts tenen estils molt variats. La vella – ciutat de Tallinn és un dels tresors més bells d’Estònia, el seu centre històric forma part del Patrimoni Mundial de l’UNESCO. Esglésies, habitatges i fortificacions són molt ben conservades. A tant sols unes passes, seran submergits en una ciutat moderna. El barri de Rotermanni, antic quart industrial, és avui l’habitació contemporània de Tallinn amb edificis ultramoderns i audaços.

Però més enllà d’això, Tallinn proposa una mescla arquitectural molt rica. Estil Gòtic, Renaixement, Barroc, Clàssic, entre altres, faran d’aquest viatge un descobriment sorprenent.

Triï entre els nostres tours de disseny, urbanisme i arquitectura a Tallinn o sol·liciti un itinerari a la mesura concebut per un dels nostres arquitectes. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A TALLINN CENTRATS EN ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Tallinn.