Project Description

TOURS A SYDNEY

Molt més que Òpera

Sydney és una de les ciutats més multiculturals del món visitada per milions de turistes cada any que acudeixen per a apreciar atraccions com el jardí botànic, el port, el Royal National Park, la Royal Opera House, el pont del port i les seves fantàstiques platges.

Sydney té una immensa varietat d’estils arquitectònics de totes les èpoques des de principis del segle XIX: Neogòtic, Georgià, Clàssic, Romàntic, Segon Imperi, Victoriano… També compta amb un icònic skyline de gratacel en el seu downtown i el seu centre recull obres de Jørn Utzon, Frank Gehry, Bill Lucas, Bruce Rickard, Neville Gruzman i Ken Woolley, Ingenhoven Architects, Architectus, Renzo Piano, Harry Seidler, Norman Foster, entre altres. Especialment des dels jocs olímpics de l’any 2000 i el mundial de rugbi de l’any 2003, Sydney s’ha transformat en un referent mundial tant arquitectònica com culturalment. Una ciutat molt interessant que tot amant de l’arquitectura ha de conèixer.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A SIDNEY CENTRATS EN L’ARQUITECTURA