Project Description

TOURS A SEVILLA

-ARQUITECTURES DELS SENTITS-

En paraules de Mike Mense, President del AIA–Cod 2012: “Sevilla és un lloc que demostra la irrellevància de l’estil. Estil rere estil coexisteixen i són admirats per igual aquí”.

Lloc de confluència i extraordinària hibridació cultural al llarg dels segles, unint el Mediterrani i l’Atlàntic en un ampli sentit, tant la petjada urbana com els elements essencials de la seva arquitectura tant tradicional com contemporània estan completament impregnats d’aquest mestissatge únic a Sevilla.

La importància de la ciutat Romana de Hispalis; la forta influència de les cultures del Mitjà Orient vinculades durant més de 800 anys per Al-Andalus; i l’activitat espanyola a Amèrica i el Pacífic, que va localitzar la capital cap al “nou món” a Sevilla -convertint-la en la primera ciutat operant veritablement de manera global- ha donat com a resultat tres importants llocs Patrimoni de la Humanitat per la Unesco (Catedral, Arxiu d’Índies i Reals Alcàssers) i un gran nombre d’edificis públics (Ajuntament, Drassanes Reals, palaus (Palacio de Propietàries, Casa Pilat) i cases de comerciants (Casa Salines) d’extraordinari interès.

Radicalment arrelada en el caràcter exuberant i alegre de la ciutat, l’arquitectura contemporània ofereix a més una gran quantitat d’obres d’arquitectes de prestigi internacional (Rogers, Calatrava, Pelli, Miralles-Tagliabue, Moneo, Cruz i Ortiz, Vázquez Consuegra), combinades amb una nova generació local que sedueix, amb economia i precisió, projectant una delicada arquitectura amb sentit i per als sentits (Sol89, Af6).

“Què volem dir quan parlem de qualitat arquitectònica? La qualitat en l’arquitectura no significa la inclusió en guies arquitectòniques o històries d’arquitectura que incloguin el meu treball en aquesta o aquella publicació. L’arquitectura de qualitat es genera per a mi quan un edifici aconsegueix commoure’m “(P. Zumphor). Paisatges aquàtics sonors, jardins misteriosos, gelosies delicades, parets emblanquinades laberíntiques… volem compartir amb tu els elements de la nostra paleta del sud, la substància material dels nostres llocs i records. Benvinguts a Sevilla i les seves arquitectures dels sentits.

No hi ha sortides programades, tots els tours són a mesura per al seu grup a Sevilla. Suggerim alguns itineraris clau, però ens estarem encantats de personalitzar la seva visita arquitectònica per a vostè i el seu grup. Gaudi dels nostres tours a Sevilla centrades en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals, així com per a grups i viatges d’estudiants. També podem ampliar la seva experiència a Andalusia amb excursions addicionals a Còrdova, Granada, Cadis o Màlaga baix demanda.

TOURS A SEVILLA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Últims posts en el nostre Blog de Sevilla

Els nostres clients a Sevilla

Tours a Sevilla

TOUR SEVILLA

I hope everything is fine in Spain,

I write you in order to thank you for the great tour we had in Sevilla! Gonzalo was a very good guide who tailored the tour according to our needs and interests! We would like to send to him a mail as final thank you  but I lost his mail address…may I ask you to send it to us in order to contact him?

Thank you in advance for your time, have a nice day!

Best Regards

Vittoria Lomazzi, International Tourism Master Student Faculty of Economics USI Lugano (CH)

TOUR SEVILLA

Mi familia y yo quisieramos agradeceros las visitas tan estupendas que nos habéis realizado.  Ha sido fantástico poder atender todas las completas e interesantes explicaciones de Gonzalo y vuestra buena organización.

Y repito muchas gracias de nosotros tres. Esperamos poder repetir.

Nacho

TOUR SEVILLA

Me dijeron que el grupo había quedado encantado con la visita 🙂 Así que mil gracias por vuestra rápida reacción y por adaptaros a la petición de último minuto.

Contamos con vosotros para la próxima!

María Garijo, DMC Director

Viatges a Sevilla

VIAJE DE HOLANDA A SEVILLA

Hola Marta,

Sevilla estuvo increíble, que ciudad tan linda! Seguro volveré para ver todo un poquito más tranquilo, me encanto!

Los guías también eran muy buenos y amables, el tour del sábado de verdad ha sido muy bueno!

Saludos y gracias por todo!

Nancy

Nancy, IMd Raadgevende Ingenieurs

VIAJE DE SUIZA A SEVILLA

Hola Marta!

Ya estamos de vuelta en tierras suizas. El viaje ha estado perfecto, tanto el tema de los autobuses como los Tours con Jule 😊, fue un puntazo que fuese del estudio que había reformado el Centro de Cerámica, incluso luego nos enseñó fuera del programa otro proyecto que han hecho cerca, un Hotel también en una antigua fábrica de cerámica. Dale de nuevo las gracias por todo de nuestra parte.

Y muchísimas gracias a ti por todo, ha sido un placer organizar contigo el viaje, sin duda os recomendaremos y volveremos a contactaros en el futuro.

Saludos!

Jaime, Arquitectos de Suiza

Els nostres col·laboradors a Sevilla