Project Description

TOURS A ROTTERDAM

Contemporaneïtat Europea

Rotterdam és la ciutat Europea amb una arquitectura contemporània més extraordinària. Nomenada la Millor Ciutat d’Europa en 2015 per l’Acadèmia d’Urbanisme, la ciutat holandesa barreja icones del modernisme holandès i gratacels contemporanis amb una naturalitat sorprenent. Després dels bombardejos que la ciutat va sofrir en la Segona Guerra Mundial, es va invertir molts diners per a la seva reconstrucció, contactant per a això arquitectes de renom.

Quant a arquitectura contemporània, els amos de la ciutat són la companyia MVRDV, amb edificis com el Markthal, la Casa Kwantes i la MVRDV House. Però altres construccions públiques com el Luchtsingel de Zus, l’estació de bus Canopies de MAXWAN architects + urbanists, la Timmerhuis de OMA o l’Erasmus University de Paul de Ruiter Architects són igualment conegudes i importants per a qualsevol amant de l’arquitectura i el disseny.

Triï entre uns dels nostres tours a Rotterdam orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Rotterdam. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A ROTTERDAM CENTRATS EN L’ARQUITECTURA