Project Description

TOURS A ROMA

Arquitectura més enllà del Coliseu

Roma no necessita ser presentada. Conté tal quantitat de joies arquitectòniques famoses de totes les èpoques de tot el món, que ha estat batejada com la ciutat eterna. Però la capital d’Itàlia no sols és una ciutat antiga.

Més enllà d’exemples únics de l’arquitectura de l’antiga Roma com el Coliseu i els fòrums imperials, Roma compta amb un sorprenent costat contemporani que farà les delícies dels amants de l’arquitectura contemporània. A part dels abundants edificis històrics, el MAXXI Museu Nacional de les Arts del Segle XXI de Zaha Hadid, l’Auditori  Parc della Musica de Renzo Piano, el Museu d’Art Contemporani MACRO de Odile Decq, l’Església del Jubileu de Richard Meier i la Torre Eurosky de Franco Purin, entre altres, són alguns dels exemples que fan de Roma una ciutat arquitectònicament molt interessant, de visita obligada.

Gaudeix dels nostres tours a Roma centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A ROMA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Últims posts en el nostre Blog de Roma