Project Description

TOURS A RIO DE JANEIRO

Exuberància i modernitat

Rio de Janeiro és la principal destinació turística en l’hemisferi sud i la segona ciutat més gran del Brasil. És un dels principals centres culturals i econòmics del país, una ciutat marcada per la dualitat de l’entorn construït enmig d’una exuberant naturalesa.

En l’àmbit de l’arquitectura, destaca el treball de l’arquitecte-paisatgista Roberto Burle Marx; les obres d’arquitectura moderna brasilera dels arquitectes reconeguts internacionalment Oscar Niemeyer, Alfonso Reidy i de l’arquitecte i urbanista Lucio Costa, considerat pare d’aquest moviment al Brasil.

En la primera dècada del segle XXI, la Copa Mundial de Futbol de 2014 i els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, grans esdeveniments celebrats a la ciutat, han impulsat interessants projectes de transformació i regeneració urbanes, així com la construcció de noves obres d’arquitectura contemporània.

Descobreix l’arquitectura de Rio de Janeiro. T’oferim  tours i visites guiades orientades al disseny, urbanisme i l’arquitectura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals, que preparen itineraris arquitectònics a mesura.

Gaudeix dels nostres tours a Rio de Janeiro centrats en l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A RIO DE JANEIRO CENTRATS EN L’ARQUITECTURA