Project Description

RIGA

La ciutat del conte de fades

La capital i major ciutat de Letònia descansa en la desembocadura del riu Daugava, el qual aïlla el barri antic de la ciutat juntament amb el Pilsetas Kanals, format per la seva arquitectura medieval i amb cases restaurades estil renaixentista holandès, edificis modernistes i emblemàtics monuments que ens recorden el seu pròsper passat comercial.

Triada Capital Europea de la Cultura en 2014, Riga té representacions de disseny, urbanisme i arquitectura contemporània molt fortes, com el Riga 2014 Pavilion, de l’arquitecte Mailitis A.I.I.M, l’edifici d’oficines DnB NORD de Audrius Ambrasas Architects i la renovació de la Plaça Spikeri i el front costaner Daugava de Arplan i A plus Architects. Encara així la major atracció arquitectònica de la ciutat és el patrimoni d’estil Jugendstil ( arquitectura art nouveau alemanya).

Triï entre uns dels nostres tours a Riga orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Riga els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A RIGA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Riga