Project Description

TOURS A PRAGA

La ciutat amb tots els estils

Praga, capital de la República Txeca, és una ciutat amb una història apassionant considerada una de les més belles d’Europa. Cada any és visitada per milions de persones que admiren els seus històrics carrers i les petjades del pas del comunisme per la ciutat.

Praga compta amb nombroses atraccions per als amants de l’arquitectura de tota mena imaginable i de tots els estils possibles: Romànic, Gòtic, Renaixentista, Barroc, Rococó, Neoclàssic, Historicista, Neoárabe, Modernista, Cubista, Funcionalista, arquitectura de l’era comunista… La varietat és impressionant. Des dels més antics com el Rellotge astronòmic, el Pont de Carlos, la Torre de Pólvora o la Plaça de Wenceslao fins a icones modernes com la Dancing House obra de Frank Gehry, la singular estètica del Metre de Praga, la Biblioteca Tècnica Nacional, el Fossat dels Cérvols, la Zona del Bastion XXXI, l’Àngel d’Or de l’arquitecte francès Jean Nouvell, entre altres.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A PRAGA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Praga