Project Description

TOURS A PORTO

Vi, gavines i arquitectura

Situada al costat de la desembocadura del riu Duero en el nord de Portugal, Porto és la segona ciutat més gran del país. Compta amb 15 freguesias, equivalent a barris o parròquies, i és coneguda per les esglésies, els tramvies i el vi del mateix nom, ja que, alberga diversos cellers en les riberes del riu Duero. És una ciutat de port, dinàmica i que ofereix una vida nocturna vibrant gràcies als incomptables estudiants que viuen aquí. Porto compta amb un ampli patrimoni històric i en 1996, el seu centre històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

A Porto, trobarem exemplars arquitectònics de diverses èpoques, assenyalem l’arquitectura barroca i la contemporània.  Un bell exemple és la Casa de la Música de Rem Koolhas. Alvaro Siza, autor del projecte de la Facultat d’Arquitectura de Porto i Eduardo Souto de Moura, autor de la Casa Nevogilde i l’estació de metro Casa de la Música, a més d’obres, tenen també els seus estudis a la ciutat. Fins i tot, les obres reconstruïdes de l’arquitecte Artur Andrade, com el Teatre Rivoli o l’Antic  Cinema Batalha.

Gaudeix dels nostres tours a Porto centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants, en una de les ciutats amb els carrers més tranquils d’Europa i amb un magnífic paisatge que ofereix el contrast de les tranquil·les aigües del Duero amb les elevades i velles cases de la seva riba.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A PORTO CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Últims posts en el nostre Blog de Porto