Project Description

PORTO ALEGRE

Un museu arquitectònic

Porto Alegre se situa a la vora del riu Guaiba, a la regió de Riu Gran del Sud, el Brasil. La ciutat és un gran museu arquitectònic en si, ja que en el centre de la ciutat trobem barrejats estils dels dos últims segles, encara que destaca la influència arquitectònica alemanya, amb propostes urbanístiques de conservació mediambiental i d’arquitectura contemporània.

Entre els seus edificis més recents destaquen la Fundació Iberê Camargo de Alvaro Siza, la Wastewater pumping station de MooMAA, la Slice House de Procter-Rihl Architects, la Paderie de Bernardo de Magalhaes i Lívia Fonseca i el Aeromovel de OSPA Arquitectura e Urbanisme, entre altres. Porto Alegre és una ciutat universitária, així que té molta vida i està en constant canvi.

Triï entre uns dels nostres tours a Porto Alegre orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Porto Alegre. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A PORTO ALEGRE