Project Description

TOURS A PARÍS

L’arquitectura que mai s’acaba

París, la gran metròpolis de França és sens dubte una de les ciutats més belles del món i això en part es deu a la sorprenent cohesió de la seva arquitectura. No obstant això París també és una ciutat en la qual es poden apreciar les cicatrius urbanístiques i arquitectòniques de les successives reformes, com la del Baró Haussmann, que van transformar a la capital francesa en el que és avui dia.

Per aquestes raons, París acumula una quantitat aclaparadora d’edificis i construccions emblemàtiques de totes les èpoques i estils. El gòtic de Notre Dame de París, el barroc del palau del Louvre, el neoclàssic de l’església de la Madelaine, les estacions de tren de la revolució industrial com la Gare de Saint Lazare i l’edifici que va inaugurar l’era dels gratacels, la torre Eiffel, entre altres. Però no sols això, a París també s’alcen els treballs d’arquitectes moderns com Le Corbusier i obres contemporànies cèlebres com el la fundació Cartier de Jean Nouvel, la reforma faraònica de la biblioteca nacional de França de Dominique Perrault, les piràmides del Louvre d’I. M. Pei i molts altres. Realment París no s’acaba mai

Gaudeix dels nostres tours a París centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A PARÍS CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR PARIS

Thank you so much for a very well organized tour. Give our best to the guide, she was very good =)

Øystein , Architecture Company from Tronheim, Norway

TOUR PARIS

It was a great tour with professionalism and the delegation was deeply satisfied.
In such a last min. Request of deep into Paris new development, it was a perfect tour arranged.

Thank you!

Yoko , Delegación de Japón