Project Description

TOURS A OSLO

L’avantguarda arquitectònica del Nord

Oslo, capital de Noruega té una arquitectura molt diversa i està experimentant un nou desenvolupament urbanístic i arquitectònic molt a tenir en compte. En 2008 es va presentar a Londres la nova visió urbanística de la ciutat amb la premiada Oslo Opera House, la remodelació del front marítim, el Munch/Stenersen i la nova Biblioteca Deichman. Aquesta fita va iniciar una nova època arquitectònica i la ciutat ha vist com proliferaven en ella edificis veritablement sorprenents tant d’arquitectes locals com de talents internacionals. Cal no oblidar tampoc l’Oslo Architecture Triennale, el major festival d’arquitectura del nord i un dels llocs més importants de difusió i discussió de noves idees arquitectòniques i urbanístiques.

De visita obligada són el nou Astrup Fearnley Musem of Modern Art dissenyat per Renzo Piano en el modern barri de Tjuvnholmen que cal visitar en el seu conjunt pels seus edificis que mostren les tendències actuals de l’arquitectura, la premiada església Mortensrud de Jensen & Skodvin Architects, l’interessant Norwegian Centri for Design and Architecture i el modern barri de Vulkan amb l’innovador disseny de la seva arquitectura sostenible, entre altres. Oslo realment ho té tot per als interessats en l’arquitectura moderna i contemporània.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Oslo orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A OSLO CENTRATS EN L’ARQUITECTURA