Project Description

TOURS A NOVA YORK

La gran poma des de les altures

Nova York és una de les grans ciutats que ofereixen els Estats Units. Coneguda per les seves nombroses aparicions en la pantalla gran, aquesta ciutat ofereix una arquitectura moderna i contemporània projectada a les altures a través dels seus nombrosos gratacels, així com racons únics com el High Line.

En aquesta gran ciutat trobem diferents exemples d’arquitectura moderna i contemporània com l’Edifici Seagram, la Torre Beekman, el nou Museu Whitney d’Art Americà, la Torre Blava, els Jardins Hudson, l’Edifici Hearst, la Via 57, el MoMA, el Chrysler Edifici i la seu de les Nacions Unides, tots els treballs de grans arquitectes com Frank Ghery, Tschumi, Oscar Niemeyer, Renzo Piano i Bjarke Inglés entre altres, que ens ofereixen una visió de la llum i l’arquitectura de gran grandària.

Gaudeix dels nostres tours a Nova York centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants, en una de les ciutats més famoses del món, coneguda com la Gran Poma.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A NOVA YORK CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Últims posts en el nostre Blog de Nova York