Project Description

TOURS A NANTES

Encreuament de camins de tres regions

Nantes és una ciutat amb història però amb un aspecte relativament modern que se situa en l’encreuament de les regions del País del Loira, Bretanya i Poitu-Charentes. Nantes té una varietat d’arquitectura sorprenent. Alguns dels edificis històrics més interessants amb el Castell medieval dels ducs de Bretanya situat en el seu centre històric, el Grand Gouvernement, el Grand Logis o la Tour de la Couronne d’Or.

Però Nantes també compta amb variats i destacats exemples d’arquitectura moderna i contemporània com l’immoble Delamarre d’Antoine Molinié, l’edifici de la Facultat de Belles arts, el de l’Escola Nacional d’Arquitectura, l’Atrium i el projecte de rehabilitació de les antigues drassanes batejat com Els Machines de l’île, entre molts altres.  Aquesta metròpolis de l’oest de França ofereix molt més del que sembla a simple vista.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Nantes orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A NANTES CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Nantes