Project Description

TOURS A MUNIC

Modernitat i tradició

Munic és la capital de l’estat federat de Baviera, on se celebra la famosa Oktoberfest. Aquesta ciutat, a part de la cervesa, té una llarga història que l’ha portat a presentar una mescla perfecta de tradició i modernitat arquitectònica gràcies a la reconstrucció de la ciutat, ideada i desenvolupada per Theodor Fischer després que aquesta quedés destruïda pels bombardejos de la Segona Guerra Mundial en 1944.  Descobreix aquesta meravellosa ciutat gràcies als nostres tours a Munic guiats per un arquitecte professional.

Entre les representacions d’arquitectura moderna i contemporània de Munic trobem el NS Dokuzentrum per Georg, Scheel i Wetzel Architekten, el Allianz Sorra de Herzog i de Meuron, la Modern Pinakothek de Stephan Braunfel i l’estació de bots salvavides Wassermacht per Kunze Seeholzer Architekten, entre molts altres projectes innovadors i trencadors de l’arquitectura contemporània de la ciutat.

Triï entre uns dels nostres tours a Munic orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Munic. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A MUNIC CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Munic