Project Description

TOURS A MOSCOU

Disseny i arquitectura en la nova Rússia

A la vora del riu Moskva trobem la capital de Rússia. Moscou és una gran ciutat cosmopolita centre d’una economia molt potent, així com un important centre polític, científic i cultural. Entre els monuments, els parcs i els jardins de la ciutat trobem clars exemples d’arquitectura contemporània i disseny.

Amb la dissolució de la Unió Soviètica, van desaparèixer les lleis que limitaven l’altura i els temes arquitectònics, donant pas a una arquitectura contemporània potent i a la creació de la Moscow City formada per imponents gratacels de cristall fets per arquitectes com Sergey Skuratov, Frank Williams i Andrei Bokov. A Moscou també trobem construccions especials com l’edifici d’oficines Domino per Zaha Hadid Architects  i el complex multifuncional Damilov Plaza de SPEECH.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Moscou orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A MOSCOU CENTRATS EN L’ARQUITECTURA