Project Description

MONTEVIDEO

Una Ciutat Creativa

A l’Uruguai trobem Montevideo, una ciutat cosmopolita amb una arquitectura que mostra un estil colonial i neoclàssic que es barregen amb l’arquitectura moderna i Art déco que van sorgir durant l’època d’or del país en el segle XX. A causa de de la immigració dels Europeus a l’Uruguai, en el barri antic de la ciutat trobem façanes amb clares influències d’arquitectura europea.

Encara que el país sofrís una de les pitjors crisis econòmiques bancàries en el 2002, gràcies als països veïns va aconseguir tornar al desenvolupament econòmic, acabant projectes com el WTC i la Torre de les Telecomunicacions, que passarien a ser dues dels gratacels de més alts de Sud-amèrica. Quant a arquitectura contemporània també trobem l’Edifici Corporatiu d’Oficines Grup Santander de BVO ARQ, el Parc de l’Amistat de Marcelo Roux i Gastón Cuña i la Gelateria de Montevideo de Dovat & Assoc. Arquitectes, entre molts altres.

Triï entre uns dels nostres tours a Montevideo orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Montevideo. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A MONTEVIDEO

Pregunti’ns per les opcions de tours a Montevideo