Project Description

MONTERREY

Modernització i creativitat

Al nord-oest de Mèxic trobem Monterrey, una ciutat amb una gran història i cultura, plena d’espais públics i una arquitectura de gran nivell. Encara que en el centre històric de la ciutat trobem representacions d’arquitectures europees, la ciutat va tenir una ràpida modernització que va acabar gairebé definitivament amb l’arquitectura colonial i la va omplir d’edificis del segle XIX i principis del segle XX.

Quant a arquitectura contemporània podem destacar el Museu MARC de Ricardo Legorreta, el Centre de les Idees i Expressions de Tadao Camino, les Torres Magma de GLR arquitectes i O Dos Vasconcelos (Hotel Habita) de Landa Arquitectes. Com a projectes innovadors i creatius cal destacar l’Església en Poble Serena de Moneo Brock Studio, la Llibreria Conarte d’Anagrama i la Prepa Usp Udem de Garsa Camisay arquitectes.

Triï entre uns dels nostres tours en Monterrey orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Monterrey. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A MONTERREY