Project Description

TOURS A MILÀ

L’avantguarda de l’arquitectura italiana

Milà, capital de la Llombardia, és una ciutat repleta d’història pertot arreu. Des de la colònia romana de Sant Lorenzo, passant per les basíliques paleocristianes de  Sant’Ambrogio, San Nazaro in Brolo, San Simpliciano i Sant’Eustorgio, que encara avui estan en peu, fins a les construccions modernes  i contemporànies de l’actual període d’activitat arquitectònica causada per la Expo 2015 i signades per arquitectes internacionals de renom.

Milà compta amb importants ambaixadors en el món de l’arquitectura com Massimiliano Fuksas i Renzo Piano i amb obres d’arquitectes de totes les nacionalitats entre les quals cal destacar: el districte de negocis Porta Nuova, el distrino residencial i de negocis Citylife, el nou edifici de la Università Bocconi all’Ansaldo, dins de la Ciutat de la Cultura, i el Nuovo Museu Fondazione Prada d’art contemporani. Tot això fa de Milà un centre arquitectònic en plena ebullició que no cal perdre’s.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Milà orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A MILÀ CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Últims posts en el nostre Blog de Milà