Project Description

MIAMI

Clima tropical i disseny

Miami és la ciutat més important de Florida, una ciutat plena de vida i moviment que barreja gent de tot el món, música i platges espectaculars que s’omplen durant tot l’any degut al bon clima de la zona. Centre de molts festivals i esdeveniments, també ofereix una gran varietat de vida cultural, amb museus interessants, representacions arquitectòniques, disseny i art.

Entre l’heterogeneïtat de la ciutat podem trobar llocs com el Districte del Disseny i el Districte Art déco, que concentren part del disseny i l’arquitectura de la ciutat, però també trobem diferents representacions per tota la ciutat de l’arquitectura contemporània, obres de coneguts arquitectes com el gran Frank Gehry i l’argentí César Pelli o empreses com West 8, Oppenheim Architecture, KPF i 360 Architecture, que ens obren finestres a la novetat, l’avantguarda i a les noves tendències de Miami.

Conegui Miami i les seves grans construccions amb Artchitectours. Oferim tours d’arquitectura, rutes temàtiques i itineraris arquitectònics a mesura desenvolupats pels nostres guies arquitectes professionals. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i l’urbanisme i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups, viatges d’estudi i a despatxos i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A MIAMI

Pregunti’ns per les opcions de tours a Miami