Project Description

TOURS A MARSELLA

Arquitectura oberta al mediterrani

Marsella és la capital de la Côte d’Atzur oberta a la mar per la qual han passat incomptables civilitzacions des de l’antiguitat. El pes de la història es respira a cada pas en el centre de la ciutat en l’icònic barri de le Panier lloc d’implantació de la primera colònia grega de Massalia fa ja més de 2500 anys que avui es troba en ple procés de rehabilitació en l’ambiciós projecte Euroméditerranée.

Aquest procés de renovació de la ciutat ve des de lluny perquè arquitectes com Le Corbusier amb el seu cèlebre edifici Unité d’habitation van començar a pensar una cara per a la ciutat que està culminant avui dia amb una veritable explosió d’arquitectura contemporània, sobretot, en el front marítim i en el port. L’ultramodern conjunt del MuCEM de Rudy Ricciotti, el Musée Regards de Provence i la Vila Mediterranée de Stefano Boeri són un exemple emblemàtic del procés de canvi en el qual està sumit aquesta urbs. Avui més que mai és una època ideal per a visitar Marsella i apreciar la seva canvia’t arquitectura de primera mà.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Marsella orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A MARSELLA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR MARSEILLE

Bonjour

Yes everything was great. Pia was very friendly and she answered all our questions and she has done it very well. We had a good time with her.
I will you recommend, if ever somebody ask me for some tours through a city.
Thank you. I wish you a good time

Best wishes

Pascale, Architecture Italy

TOUR MARSEILLE

The day was fantastic!! Marie was the perfect guide. We got along super well and speak the same language. Thank you again architectours!

Deborah

Deborah, De Los Ángeles