Project Description

MANCHESTER

Patrimoni industrial i arquitectura del nou mil·lenni

Manchester és una ciutat producte de la Revolució industrial coneguda mundialment com la primera ciutat veritablement industrial. El paisatge de la ciutat està ple de magatzems, viaductes, antigues fàbriques i canals totes restes de l’el seu gloriós passat fabril. Sorprèn la poca quantitat d’arquitectura georgiana o medieval i destaquen els edificis del segle XIX i XX d’arquitectura neogòtica, neoclàssica, modernista i molts altres.

Per si això fos poc després de la desindustrialització de després de la guerra en 1996 va començar un procés de regeneració i recuperació del seu patrimoni arquitectònic i industrial que ha actualitzat enormement la ciutat. Des de principis de segle han aparegut edificis ultramoderns a la ciutat com el Urbis, el City of Manchester Stadium, la Beetham Tower, el Will Alsop’s Xips building, el Manchester Civil Justice Centri, l’Alan Turing Building, el No. 1 Deansgate o el One Angel Square,entre altres.

Triï entre uns dels nostres tours en Manchester orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals i estaran encantats d’acompanyar-te al llarg de l’itinerari del tour.

No perdis l’oportunitat de realitzar una visita guiada a mesura amb Artchitectours on descobriràs de la mà d’un arquitecte professional tots els secrets i curiositats que amaga l’arquitectura de Manchester. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A MANCHESTER