Project Description

TOURS A MÀLAGA

Aire fresc front la mar

La ciutat andalusa de Màlaga va ser fundada pels fenicis, que van construir un poble prop del pujol on ara es troba la Alcazaba. La ciutat va viure un dels seus moments de major esplendor sota el control dels àrabs, però prèviament havia estat un enclavament important durant l’Imperi Romà. A la fi del XVIII i principis del segle XIX, a Màlaga va néixer l’alta burgesia, convertint-se en el segon centre industrial el país.

Avui dia Màlaga és molt més que un centre turístic a la Costa del Sol. Els diferents estils arquitectònics impregnen el seu teixit urbà, i és fàcil de trobar rastres de tots aquests períodes. En els últims anys, la rehabilitació funcional i intervencions en el patrimoni han aconseguit integrar l’arquitectura contemporània a la ciutat.

Amb els nostres guies arquitectes, és possible gaudir d’una visita arquitectònica feta  a mida a Màlaga i conèixer detalladament els projectes de major rellevància a la ciutat. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A MÀLAGA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA