Project Description

TOURS A LOS ANGELES

Bressol de l’entreteniment

Los Angeles (L.A.), on es troba Hollywood, és la ciutat líder mundial en creació de música, produccions televisives i cinema. Amb el seu encant americà i la seva diversitat etnològica, la ciutat té gran influència en l’entreteniment, la moda, la tecnologia i la cultura, així com, ofereix exemples d’arquitectura contemporània que li donen frescor i joventut.

L’arquitectura de Los Angeles trenca amb les formes bàsiques dels edificis amb construccions com el Central High School #9 de CHBL, el Walt Disney Concert Hall de Frank Gehry, la Ennis House de Frank Lloyd Wright o la Crystal Cathedral de Philip Johnson i John Burgee entre altres. Totes, propostes arriscades i originals, que  fan de Los Angeles un centre important d’arquitectura contemporània.

Conegui l’arquitectura de Los Angeles amb els nostres tours centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS EN LOS ANGELES CENTRATS EN L’ARQUITECTURA